Reserveer een kamer
Aankomstdatum
Calendar
Nachten
Personen per kamer
Aantal kamers
Tulip Inn Amsterdam Riverside

Oeverloos genieten aan de Gaasp!

Tulip Inn Amsterdam Riverside 3.3Hotel beoordeling 3.3 uit 5 gebaseerd op 25 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen.

 

"Down by Tulip Inn Amsterdam Riverside":

Een weekend weg, een zakelijke bijeenkomst of een spetterend evenement bezoeken? Bij Tulip Inn Amsterdam Riverside bent u aan het juiste adres. Door onze persoonlijke aandacht en flexibele service is onze lokatie de perfecte plek om te vergaderen, overnachten of te dineren.

Rustig gelegen aan de rand van Amsterdam:

Ons hotel is rustig gelegen aan de rivier de Gaasp. Het centrum van Amsterdam, de RAI, de Arena en poptempels als Ziggodome en Heineken Musichall zijn uitstekend te bereiken via de A9 en A10.

Een vergadering, event of congres:

Voor al uw meetings, vergaderingen, bijeenkomsen of congressen bent u bij Tulip Inn Amsterdam Riverside aan het juiste adres. Wij hanteren geen dure vergaderarrangementen maar verzorgen offertes op maat, waarbij uw wensen worden vertaald naar zaalhuur en catering. Neem gerust kontakt op met onze afdeling meetings & events voor alle mogelijkheden en suggesties.

Genieten van een weekend weg in de omgeving van Amsterdam

Voor een heerlijk ontspannen weekend kunt u uiteraard kiezen voor het alom bekende centrum van Amsterdam. Wat dacht u echter van de volgende originele uitstapjes: Muiderslot, vestingstadjes Weesp en Muiden, watersporten op het Gooise Meer..... Voor de concertgangers liggen Heineken Music Hall en de Ziggodome op een steenworp afstand.

Toegankelijkheid Tulip Inn Amsterdam Riversie

Het hotel is goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. Het hotel beschikt over een mindervalide kamer. Wilt u een kamer dicht in de buurt van de voorzieningen geeft u dat dan aan bij reservering zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Wij hopen u snel te mogen begroeten! 

 

 

Tulip Inn Amsterdam Riverside - Provincialeweg 38 - 1108 AB - Amsterdam - Nederland
Tel: +31 (0)20 3121416 - Fax: (+31) 203121465 - Email: reservations@tulipinnamsterdamriverside.nl
www.goldentulip.com | Disclaimer | Sitemap | Onderdeel van Golden Tulip Hospitality Group